Advertizers - Kundcase

Digital marknadsföring, hur vi hjälper våra kunder

Hur vi hjälpte Tactical Sports

“Advertizers hjälpte oss att nå de mål vi skapat tillsammans, vi ökade vår omsättning med 100% trots Covid år 2020. Vi anlitade de först för Google Ads och de levererade extraordinära resultat sedan även SEO i form av landningssida och on-page SEO. Ett grymt team som verkligen brinner för det de gör.”

– Robin, Verksamhetschef, Tactical Sports

Hur vi hjälpte Timra Medical

“Jag tog hjälp av Advertizers för annonsering på Google. Processen som Advertizers innehar är extremt smidig och sparar mycket tid för mig som företagare. Då jag har tidigare erfarenhet av aktörer inom branschen tycker jag att Advertizers är mest transparenta och effektiva. Efter deras optimering har jag märkt markanta skillnader i omsättning av kunder.”

– Ros-Ninva, VD, Timra Medical

Hur vi hjälpte Spoilex Sanering

“Det tog väl ca en dag tills dess att jag var först på Google vid relevant sökning och då antalet kundförfrågningar ökade frekvent. Teamet på Advertizers är alltid tillmötesgående och funkar som min externa marknadsavdelning. Jag är extremt nöjd med den hjälp jag har fått hittills och uppskattar att de alltid är tillgängliga, alltid snabb återkoppling oavsett vad det gäller. 10/10”

– Johan, VD, Spoilex Sanering